Viden om solceller

På denne side finder du nyttig og detaljeret viden om solceller, der kan hjælpe dig inden en investering i et solcelleanlæg. Et solcelleanlæg består af flere dele, hvor hver komponent spiller en væsentlig rolle for anlæggets samlede produktion. Den vigtigste viden om solceller er derfor for den almindelige forbruger at kunne kende forskel på solcelleanlæggets dele og kunne skelne imellem kvalitetskomponenter og de billige, halve løsninger. Et anlæg i god kvalitet er essentielt for, at anlægget kan leve op til den forventede produktion. Producerer anlægget ikke som forventet grundet eksempelvis en ringe inverter, vil det forlænge din tilbagebetalingstid betragteligt. Denne side med solcelleviden indeholder en række artikler, der sætter dig i stand til bedre selv at kunne vurdere kvaliteten af et solcelleanlæg.

Siden består af en stor artikel med viden om solceller, der er delt i tre dele for at øge overskueligheden. Disse tre dele vil udstyre dig med alt den viden om solceller, du skal bruge, for selv at kunne vurdere kvaliteten af et solcelleanlæg. Er du ny indenfor solcelleverdenen, anbefaler vi, at du først tager et kig på artiklen “Solcelleanlæg bestanddele” , der kort ridser op, hvilke komponenter, der udgør et solcelleanlæg. Herefter vil du være bedre i stand til at forstå de tre næste dele, der giver dig al den viden, du skal bruge, fra du kigger på paneler ved forhandleren, til du nyder godt af strømmen fra anlægget på taget.

Ønsker du et hurtigt overblik over bestemte emner indenfor solcellebranchen, anbefaler vi, at du i stedet tager et kig på vores kvikguides.

Godfornøjelse med læsningen.