Prissammenligning af solcelleanlæg

Herunder ses en række figurer, hvor du kan få et overblik over priserne på solcellemarkedet i Danmark. Inden investering i et solcelleanlæg er det vigtigt at undersøge markedet for at sikre dig, at du får den bedste mulige handel. Vi har med denne prissammenligning af solcelleanlæg forsøgt at gøre undersøgelsen lettere for dig. Nedenstående forhandlere er alle seriøse forhandlere, som vi på Solcellepriser.dk har gode erfaringer med. Du kan derfor roligt rette henvendelse til disse, hvis du har yderligere spørgsmål til solceller.

Obs: ønsker du figurerne i større opløsning? -Tryk på dem, og de vil åbne i et større format

Prissammenligning af almindelige solcelleanlæg:

3 kWp polykrystallinsk solcelleanlæg med og uden montage: 

Link til anlæg:
KlimaEnergi, Viva Energi, Viasol,

6 kWp polykrystallinsk solcelleanlæg med og uden montage

Link til anlæg:
KlimaEnergi, VivaEnergiViasol

Prissammenligning af hybridsolcelleanlæg:

4 kWp monokrystallinsk hybridsolcelleanlæg med lithiumbatterilager

Denne type solcelleanlæg er det typiske valg for mange danske husstande. Hybridanlægget er, som sammenligningen viser, dyrere i anskaffelsesøjeblikket. Grundet muligheden for at bruge mere af solcellestrømmen selv, er de dog oftest den bedste investering på længere sigt.

Link til anlæg:
KlimaEnergiViasol, Solcellekonsulenten

kWp monokrystallinsk hybridsolcelleanlæg med lithiumbatterilager

KlimaEnergiViasol, Solcellekonsulenten, Viva Energi

Siden “Prissammenligning af solcelleanlæg” er lavet for at gøre solcellemarkedet mere overskueligt for den enkelte forbruger. Prissammenligningerne på denne side er derfor kun vejledende, og afspejler priserne ved seneste opdatering( 23/1 2019). Priserne er fundet på de respektive firmaers hjemmeside og afspejler deres billigste pris på anlægstypen. Hvis et firma er udeladt af en sammenligning, skyldes dette, at den respektive anlægstype ikke var at finde på hjemmesiden.