‘Plenticore’ invertere sænker prisen på hybrid-solcelleanlæg markant

Med den nye Plenticore-inverter kan du købe solcelleanlægget i dag og batterierne i morgen

En hybridinverter, til en almindelig en inverters pris. Se Plenticore inverteren her.

Billede af Plenticore inverter

Den nye Plenticore inverter. Se den her

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg, men ved du ikke, om det skal være med eller uden batterier? Så læs med her, valget behøver ikke længere være så svært.

For mange nye solcelleejere er en af investeringens helt store beslutninger nemlig, hvorvidt solcelleanlægget skal være et hybridanlæg med tilkoblet batterilager, eller solcelleanlægget skal være almindeligt uden batterier. Dilemmaets kerne er, at et hybridsolcelleanlæg oftest er den bedste investering på længere sigt, men det er samtidig noget dyrere i købsøjeblikket. Både inverteren og batterierne trak tidligere denne pris op.

Revolutionerende Plenticore hybridinverter

I dag er dette forhold dog ændret, fordi den tyske fabrikant og markedsleder, Kostal, har taget udfordringen op. Med deres nye plenticore hybridinverter er det for første gang muligt og rentabelt at investere i et almindeligt solcelleanlæg uden batterier, men senere sætte batterier på. Kostals nye hybridinverter, Plenticore, sælges nemlig til stort set samme priser som de almindelige invertere. Tidligere kunne ekstraomkostningen ved at vælge hybridinvertere være op til 10.000-20.000 kroner. 

Hvorfor er denne nyhed interessant for dig? 

Nyheden er interessant for dig, fordi du nu for første gang kan investere i dit ønskede solcelleanlæg, og vente med at sætte batterier på til det passer dig. Valget mellem hybrid eller ej, er nu blevet til valget: ‘hybrid nu eller senere?’ Du kan vente til batteripriserne er faldet, til økonomien tillader det, eller måske lade helt vær med at sætte batterier på dit solcelleanlæg. Muligheden er der i hvert fald med Plenticore inverteren, også endda til samme pris som de almindelige invertere.

 

Vil du vide mere om inverters? læs mere om dem her.