solceller økonomi – læs om økonomien ved et solcelleanlæg ved at klikke på linkene i højre side

På denne side kan du finde information om alle emner vedrørende et solcelleanlægs økonomi. Du finder bl.a. artikler om priser på solceller,  gennemsnitlig tilbagebetalingstid, finansiering af solceller mm. Besvarer siden ikke alle dine spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os med dit spørgsmål. Udfyld blot kontaktformularen under siden “kontakt“.

Til højre ses en liste af de forskellige om emnet. God fornøjelse med læsningen.

solceller økonomi

Priser på solceller

Klik ind på siden og læs om de danske priser på solceller. Du finder her information om solcelleprisernes udvikling, sammenligning af solcellepriser fra de danske topaktører og meget mere.

At installere et solcelleanlæg er en stor beslutning og en stor investering. Det er derfor en god idé at sætte sig grundigt ind i økonomien omkring et solcelleanlæg, inden et køb gennemføres. Generelt kan det siges, at økonomien omkring et solcelleanlæg vil være god for stort set alle forbrugere. Da strømmen, der produceres af dit solcelleanlæg, er gratis og afgiftsfri, er der mange penge at sparre for hver kWh, du forbruger af din egen strøm. Der findes dog forskellige regler for afregning af din solcellestrøm, hvilket du kan læse mere om her.

# solceller økonomi