Ansvarsfraskrivelse

Solcellepriser.dk er et informationssite drevet af KlimaEnergi A/S. Visionen bag sitet, er at gøre solcellebranchen lettere forståelig og mere gennemskuelig for de danske forbrugere. Vi bestræber os på at levere brugbare, faktuelle oplysninger om alt fra lovgivning til råd og tips omkring solceller i Danmark.

Indholdet på Solcellepriser.dk er ment som generel information og kan på ikke sidestilles med konkret, faglig rådgivning. Solcellepriser.dk samt KlimaEnergi A/S er derfor ikke ansvarlige for eventuelle fejl eller manglende oplysninger. Yderligere kan Solcellepriser.dk og KlimaEnergi ikke gøres ansvarlige for tab, som måtte følge af læserens beslutning ud fra anbefalinger, skøn og vurderinger fra Solcelleguiden.dk.

Redaktionen på Solcellepriser.dk består af fagfolk indenfor solcellefaget, der er ansat ved KlimaEnergi A/S. Solcellepriser.dk er et informationssite og anvendes ikke som direkte markedsføring. Der vil dog qua ejerforholdet forekomme links til firmaet på siden, hvor dette findes relevant.