Velkommen til solcellepriser.dk

-din guide til et godt solcellevalg

Solcellepriser.dk er et website, der er skabt til at informere om solceller i Danmark. Her finder du generel oplysning om solceller, herunder deres virkning, de forskellige typer af solceller, økonomi ved solcelleanlæg og meget mere. Du kan ydermere finde gode råd og vejledning til køb af netop dit solcelleanlæg: hvad kan du forvente? Hvad skal du være opmærksom på? Alle disse trin er forklaret og forsimplet i vores kvikguides. Slutteligt vil du også på siden kunne finde de seneste nyheder fra solcellebranchen både lokalt og globalt.

Så velkommen til Solcellepriser.dk, og god fornøjelse på siden.

Det nye solcellepriser.dk ejes og drives af KlimaEnergi A/S

Nedtælling til at solcellepuljen 2016 lukker

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Solcellepuljen er en statsstyret tilskudsordning, der giver dig et pristillæg op til 88 øre pr kWh overskuds-el fra dit solcelleanlæg.

I dag afregnes solcellestrøm time for time. Det vil sige, at den strøm, dit solcelleanlæg producerer, kan du gratis benytte indenfor den første time efter produktionstiden. Herefter sælges ubenyttet strøm til el-nettet. Normalt sælges strømmen til markedsprisen omkring 25-35 øre pr. kWh. Hvis du kommer med i solcellepuljen, vil strømmen de næste 10 år sælges til en forhøjet pris på 88 øre pr. kWh.

Seneste ansøgning til solcellepuljen 2016 er 31/10 2016.

Har du spørgsmål? Eller ønsker du måske et tilbud?

Udfyld kontaktformularen, og KlimaEnergi vil kontakte dig med svar på netop dit spørgsmål.

 

OBS OBS OBS:
VI HAR I WEEKENDEN HAFT PROBLEMER MED VORES KONTAKTFORMULAR, HVORFOR VI IKKE KAN SE MAIL-ADRESSERNE VED DE, SOM HAR KONTAKTET OS LØRDAG OG SØNDAG. HAR DU KONTAKTET OS I WEEKENDEN (22-23/10)? VI BEKLAGER ULEJLIGHEDEN, MEN MÅ BEDE DIG UDFYLDE FORMULAREN ENDNU ENGANG, FOR AT VI KAN BESVARE HENVENDELSEN.
PÅ FORHÅND TAK!
MVH SOLCELLEPRISER.DK